Lirik Lagu Hang Pi Mana – Khalifah

Lirik Lagu Hang Pi Mana – Khalifah
Hang pi mana
Hang pi mana
Hang pi mana
Hang pi mana

Pagi pagi buta
Mak dan ayah dah tanya
Aku nak kemana

Berseluar yankee
Baju bunga bunga
Duduk atas tangga

Ai malu nak kata
Takkan ku nak auta
Mak ayah tercinta

Cek nak pi kerja
Insyaallah
Bukan nak pi mana

Hang pi mana
Kerja apa
Hang pi mana
Kerja apa
Hang pi mana
Kerja apa
Hang pi mana
Kerja apa
Hang pi mana

Pergi sekolah
Bukan cikgu di sana
Baju bunga bunga
Bukan tukang kebun juga

Mak ayah tanya
Cek pi buat kerja apa
Malu nak kata
Nanti apa tau juga

Anak anak mak ayah bukan tanya tanya saja
Depa tanya p mana bukan mintak duit kita
Malu apa janji kerja janji tidak buat dosa
Memang cek nak habaq tunggu lepas solo gitar

Cek pi sekolah
Memang kerja di sana
Kerja duduk saja
Sambil tengok sini sana

Kerja mulia
Bukan cek buat dosa
Gaji sederhana
Kerja jadi jaga saja

Hang pi mana
Dah tau dah
Hang pi mana
Dah tau dah
Hang pi mana
Dah tau dah
Hang pi mana
Dah tau dah
Hang pi mana


{ 11 comments.. read them below or add one }

Ayoi Dirarosa Ayoi Dirarosa May 15, 2016
Hang pi mana👍
Lirik last tu mcm perli kes yg berlaku sbb hantaran tak cukup 15k jee😂ahahahahahaha
iszam iszam May 24, 2016
lagu ni mcm kena mengena dgn security skolh ja hahaha

Cek pi sekolah
Memang kerja di sana
Kerja duduk saja
Sambil tengok sini sana
Kn2
safuan yunus safuan yunus May 26, 2016
hahahha... terbaik lah lagu ni... 15k kena nganjing... hahaha
fizy eg fizy eg May 30, 2016
Betul tu cek pun pikiyak (ingat) yg sama😂👋high five
Syed Rahiman jamalulail Syed Rahiman jamalulail May 31, 2016
lirik lagu ini sungguh baik muga khalifah terus maju dan jaya
mohd.salleh Ahmad mohd.salleh Ahmad July 01, 2016
hang pi mana lagu gegemaran adik saya iaitu mohd alif
أرض الإنسان أرض الإنسان July 03, 2016
lagu raya ni mmg moden dan senang difahami,siap ada dikir dlm lirik