Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot

Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot. Dengarkan lagu daripada Didi Kempot yang berjudul Suket Teki. Lirik lagu Suket teki ada disediakan dibawah. Semoga anda mendapat manfaat daripada lirik lagu ini.


Suket Teki
Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Video Lirik Lagu Suket Teki Didi Kempot


0 comment... add one now