Lirik Lagu Lungsuran Panggonane - Vita Alvia

Lirik Lagu Lungsuran Panggonane - Vita AlviaLirik Lagu Lungsuran Panggonane dinyanyikan Vita Alvia. Lagu ini adalah single yang diedarkan dibawah label Samudra Record.


Artist : Vita Alvia
Judul Lagu : Lungsuran Panggonane
Album : Single
Label : Samudra Record

Lirik Lagu Lungsuran Panggonane - Vita Alvia
hang nono lilakeno kepailang
teko tetep baen katon belang
lawange ati ojo pati riko jemblang

dung anane trimo gawe mendung
aworo tetep baen riko bingung
gothang jangkepe ulih riko ngambus serngenge

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg'e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngendhek ulih'e dung mili

dung anane trimo gawe mendung
aworo tetep baen riko bingung
gothang jangkepe ulih riko ngambus serngenge

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg'e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngendhek ulih'e dung mili

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg'e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngendhek ulih'e dung mili

Tonton Lirik Lagu Lungsuran Panggonane - Vita Alvia

0 comment... add one now