Lirik Lagu Podo Abote - Mahesa

Lirik Lagu Podo Abote - Mahesa. Lirik Lagu Podo Abote dinyanyikan oleh Mahesa. Lagu ini diciptakan oleh Angga Samudra dan single yang diedarkan dibawah label Samudra Record.


Penyanyi : Mahesa
Judul Lagu : Podo Abote
Album : Single
Label : Samudra Record

Lirik Lagu Podo Abote - Mahesa
sumpeke ring ati
mergo paran salahe
mikiri riko lan larane
podo abote

bingung pikirane
bingung mbagi welase
sing biso sun milih
mergo podo abote

omong isun ono hang loro
tapi mulo mesti ono hang loro
abot rasane kadung milih selisih
mesti ono hang tangisan kudu lilo kelangan

kadung gedigi pungkase isun getun temenan
kudu nglilakno salah sijine
mesti kudu lilo salah sijine

bingung pikirane
bingung mbagi welase
sing biso sun milih
mergo podo abote

omong isun ono hang loro
tapi mulo mesti ono hang loro
abot rasane kadung milih selisih
mesti ono hang tangisan kudu lilo kelangan

kadung gedigi pungkase isun getun temenan
kudu nglilakno salah sijine
abot rasane kadung milih selisih
mesti ono hang tangisan kudu lilo kelangan

kadung gedigi pungkase isun getun temenenan
kudu nglilakno salah sijine
mesti kudu lilo salah sijine

Tonton Video Podo Abote - Mahesa

0 comment... add one now