Lirik Lagu Kangen - Nella Kharisma feat. Ilux

Lirik Lagu Kangen  - Nella Kharisma feat. IluxLirik Lagu "Kangen (feat. Ilux)" dari Nella Kharisma. Lagu ini diciptakan oleh Ilux. Lagu ini ada di dalam album Koplo Romantis yang didistribusikan oleh label Karunia Records.


Artist : Nella Kharisma
Judul Lagu : Kangen (feat. Ilux)
Album : Koplo Romantis
Label : Karunia Records

Lirik Lagu Kangen - Nella Kharisma feat. Ilux
sayang aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mbok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

wes suwi ku ngenteni bareng roasi bumi
awan bengi ku dungo ngarep kowe teko
nganti nangis getih putih kowe tetep ora muleh
ra eling janjine

sayang aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mbok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isek nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampek tekane pati

bendino ku wiritan nganti diwedeni setan
bendino jumuk wudu’, berdoa nganti khusuk
semua itu ku lakukan hanya untuk kamu, sayang
ngarep kamu pulang

sayang aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mbok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isek nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampek tekane pati

sayang aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mbok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isek nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampek tekane pati

ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Tonton Video Klip Kangen Nella Kharisma feat. Ilux

0 comment... add one now