Lirik Lagu Lewung - Jihan Audy

Lirik Lagu Lewung - Jihan AudyLirik Lagu Lewung ini dinyanyikan oleh Jihan Audy. Lagu ini adalah hasil ciptaan oleh Mayantoko dan terdapat dalam album Best Jihan Audy yang diedarkan oleh label Samudra Records.
Lirik Lagu Lewung - Jihan Audy

Artist : Jihan Audy
Judul Lagu : Lewung
Album : Best Jihan Audy
Label : Samudra Records

Lirik Lagu Lewung - Jihan Audy
dadi liwung atiku
nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku
nggodho ati rinten siang dalu

kinurban jiwo rogo
ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro
datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni
lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji
nadyan abot tak lakoni

sabdo pandhito ratu
mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani
tresnaku bakal ginowo mati

dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
kinurban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni
sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati

Tonton Lirik Lagu Lewung - Jihan Audy

0 comment... add one now