Lirik Lagu Ninggal Janji - Via Vallen

Lirik Lagu Ninggal Janji - Via Vallen. Dengarkanlah lagu daripada Via Vallen yang berjudul Ninggal Janji. Semoga anda semua terhibur dengan lirik lagu ini.


Lirik Lagu Ninggal Janji - Via Vallen
ngelingake lorone ati iki
naliko kowe lungo ninggal janji
lali karo janjimu wektu kuwi

seprene aku isih nandang loro
ati tansah keronto-ronto
ning opo kowe tego ninggal lungo
lali marang janji kang setyo

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku

seprene aku isih nandang loro
ati tansah keronto-ronto
ning opo kowe tego ninggal lungo
lali marang janji kang setyo

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku

ning opo kowe ninggal aku
ning opo kowe lali anakmu
ning opo kowe nyidrani aku
saiki urip karo kancaku hooo

Tonton Video Klip Lagu Ninggal Janji - Via Vallen

0 comment... add one now