Lirik Lagu Sayang - Jihan Audy

Lirik Lagu Sayang - Jihan AudyLirik Lagu Sayang ini dinyanyikan oleh Jihan Audy. Lagu ini terdapat di dalam album Best Jihan Audy yang diedarkan oleh label Samudra Records.


Artist : Jihan Audy
Judul Lagu : Sayang
Album : Best Jihan Audy
Label : Samudra Records

Lirik Lagu Sayang - Jihan Audy
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sik tak wanti-wanti
malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresnoku demi wedokan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali


sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu jerite atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci
aku marang sliramu yo ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

percoyo opo pemujamu
cintaku tetap abadi

Tonton Video Lirik Lagu Sayang - Jihan Audy

0 comment... add one now